Art Flow for Pakistan is geen duffe kunstbeurs. We hebben een speciaal programma* samengesteld dat erg leuk belooft te worden!

Tijden:
Vrijdag 1 oktober 2010: kijkavond van 17.00 – 20.00 uur

Zaterdag 2 oktober 2010: veiling en beurs van 10.00-17.00 uur
10.00 uur Deuren open
13.00 uur Officiële opening door Wim van Krimpen
14.00 uur Start veiling
17.00 uur Sluiting 

Wat kunt u zoal verwachten:
1 oktober: Einstein Barbie

Sensuele jazzpop

1 en 2 oktober doorlopend:   .... van de Oesters
Iedereen heeft wel eens van hem gehoord:  de man van de oesters.  Vrijdagavond en zaterdag staat hij op de beurs met zijn oestercreaties. TIP: Bloody Mary met een oestertje erin

2 oktober 14.00 uur: de veiling
De bekende Rotterdamse schrijver en journalist Sander de Kramer zorgt voor een professionele veiling van de 40 'beste' stukken. 

2 oktober doorlopend: Mica's Mess
Back to basic, with an authentic, jazzy folk vibe

2 oktober doorlopend: portretten door Fred Ernst
Fred Ernst is een bekende Rotterdamse fotograaf. Of u het nu weet of niet, u heeft al veel foto's van hem gezien. Fred fotografeert op een manier dat je wilde dat je er zelf bij was geweest als je de foto bekijkt. Op Art Flow for Pakistan bent u in de gelegenheid
door Fred Ernst geportretteerd te worden. In plaats van het gebruikelijke tarief voor een fotoserie dat rond de €150,- ligt kunt u nu zelf bepalen hoeveel u voor uw portret overheeft. De foto wordt professioneel geprint en in de week na het evenement aan u opgestuurd. U betaalt als basis €10,- afdruk- en verzendkosten. 

2 oktober doorlopend: Komt dat proeven: Rotterdams slootwater!
De volledige opbrengst van Art Flow for Pakistan wordt besteed aan LifeStraw® waterfilters. Maar werkt zo'n rietje eigenlijk? Is vies water echt wel te drinken? U mag het zelf proeven. In plaats van een watertje bij de bar koopt u een LifeStraw®. Met een heerlijk groot glas fris slootwater uit de vijver van het NAi er gratis bij!


*wijzigingen voorbehouden